Baan: Studentstagiaire (m/v), vestiging Utrecht

Voor onze vestiging in Utrecht zijn wij doorlopend op zoek naar studentstagiaires.

Profiel
Is het einde van je studie Nederlands (burgerlijk) recht in zicht en ben je nieuwsgierig naar het werkende leven in de advocatuur? Bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten in Utrecht krijg je de mogelijkheid om gedurende zes weken als studentstagiaire op de secties ondernemingsrecht, arbeidsrecht en faillissementsrecht mee te draaien.

Als studentstagiair(e) bij Van Diepen Van der Kroef word je actief betrokken in de dagelijkse praktijk van verschillende advocaten. Het betreft een algemene stage en waarbij dus meegelopen wordt op alle drie de hierboven genoemde secties. Je wordt onder andere meegenomen naar zittingen en je woont cliëntbesprekingen bij. Daarnaast ondersteun je advocaten door middel van het doen van onderzoek naar wetgeving en jurisprudentie, het voorbereiden van rechtszittingen en het schrijven van juridische adviezen. Verder neem je deel aan sectie- en jurisprudentiebesprekingen en onze interne opleidingsactiviteiten.

Een studentstage bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten duurt zes weken en bied je de ideale mogelijkheid om op een informele manier goed inzicht te krijgen in wat de advocatuur inhoudt.

Informatie
Neem voor specifieke vragen over een studentstage bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten in Utrecht contact op met Michiel van der Hoeven (stagiaires.utrecht@vandiepen.com) , bereikbaar op telefoonnummer 030 – 236 46 00.

Sollicitatie
Sollicitatiebrieven met curriculum vitae en recente cijferlijst kun je sturen naar Van Diepen Van der Kroef Advocaten, t.a.v. M. van der Hoeven, Stadsplateau 17 (WTC, Jaarbeursplein), 3521 AZ Utrecht, of per e-mail: stagiaires.utrecht@vandiepen.com of via ons sollicitatieformulier.

  • Datumnotatie: DD / MM / JJJJ
  • Datumnotatie: DD / MM / JJJJ
  • Voeg je Curriculum Vitae toe
  • Sleep bestanden hierheen of
    Overige documenten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.