Justitia, a monument in Frankfurt, Germany
16 October 2024
/  Marjolein Gobes

VAN DIEPEN VERDIEPT: Risico’s van werken met zzp’ers

Per 1 januari 2025 wordt het handhavingsmoratorium opgeheven en gaat de belastingdienst actief handhaven op schijnzelfstandigheid. Welke risico’s brengt dit voor u als ondernemer mee?

In dit webinar bespreken mr. Roelie Conijn en mr. Marjolein Gobes aan de hand van de wet, de Deliveroo-uitspraak van de Hoge Raad en het wetsvoorstel “Verduidelijking beoordeling arbeidsrelaties en rechtsvermoeden”, wanneer een arbeidsrelatie met een zzp’er daadwerkelijk kwalificeert als opdrachtovereenkomst en wanneer er toch sprake is van een arbeidsovereenkomst. Ook wordt besproken welke gevolgen een onjuiste kwalificatie van de arbeidsrelatie met zich meebrengt en of er mogelijkheden zijn om de samenwerking met zzp’ers zonder risico’s voort te zetten.

Mr. Marjolein Gobes is gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

Zij adviseert en procedeert over reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, privacy op de werkvloer, individueel en collectief ontslagrecht, concurrentiebedingen, arbeidsongeschiktheid en re-integratie. Verder adviseert zij ondernemingsraden bij kwesties en vraagstukken gerelateerd aan de Wet op de Ondernemingsraden en medezeggenschap. Zij zet zich in voor zowel werkgevers als werknemers in diverse branches.

Mr. Roelie Conijn is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en arbeidsrecht mediator.

Zij adviseert internationale en nationale ondernemingen over diverse arbeidsrechtelijke onderwerpen, zoals arbeidsvoorwaarden, reorganisaties, privacy, concurrentiebedingen, arbeidsongeschiktheid, re-integratie, medezeggenschap en ontslag. Ook treedt zij geregeld op voor zowel ondernemingsraden als werkgevers in medezeggenschapsrechtelijke zaken en adviseert en assisteert zij ook statutair directeuren en andere bestuurders.

Wij stellen uw deelname zeer op prijs en nodigen u hierbij van harte uit.

Datum en tijdstip

Dinsdag 12 november 2024 by 12.00 tot 13.00 uur.

Locatie

Dit online webinar is live toegankelijk vanaf iedere door u gekozen locatie. Na uw aanmelding ontvangt u een link met een instructie om deel te kunnen nemen.

Aanmelden

Deelname aan het webinar is kosteloos. U kunt zich aanmelden via deze link onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer.

Graag ontvangen wij voor 8 november 2024 uw aanmelding.

Nadere inlichtingen

Voor meer inlichtingen kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0229287 000 of per e-mail.

Employment Law
Roelie
Conijn
Commercial and labour dispute mediation, Privacy Law, Employment Law
Alkmaar
Marjolein
Gobes
Arbeidsrecht, Privacyrecht
Hoorn

Locations