Van Diepen Van der Kroef feliciteert hierbij met trots de winnaars van de Amsterdam Business Award 2017.

Ook dit jaar hebben wij met veel enthousiasme dit prachtig evenement gesponsord.

Op vrijdag 19 mei 2017 werden de Amsterdam Business Awards uitgereikt tijdens het galadiner in Hotel Okura Amsterdam. Op de foto’s ziet u de genomineerden. In bovenstaande drieluik ziet u links Jaap van Zweden, winnaar van de Amsterdam Cultural Business Award. In het midden staat Daniel Grieder van Tommy Hilfiger. Hij is de winnaar van de Amsterdam International Business Award. Op de rechter foto ziet u v.l.n.r. deze beide heren weer, aangevuld met Philippe Vorst van New York Pizza, winnaar van de Amsterdam Business Award en David Appelboom van Duikelman.

Mr. A.W. van der Kroef maakte ook dit jaar onderdeel uit van de jury van de Amsterdam Business Award.

U kunt meer hierover lezen in de publicaties van het AD en het Parool. Zie o.a. http://www.ad.nl/amsterdam/new-york-pizza-wint-amsterdam-business-award-2017~a26b0816/