Alkmaar

Alkmaar

Bereikbaarheid

Ons kantoor in Alkmaar is uitstekend bereikbaar. Op de overzichtskaart met onze advocatenkantoren genereert u automatisch een routebeschrijving van deur tot deur. Voor parkeergelegenheid verwijzen wij u graag naar de Singelgarage aan de Kennemersingel.

Advocatenkantoor Alkmaar

Bent u in Alkmaar op zoek naar juridisch advies? Heeft u een vraag op juridisch vlak, of wilt u graag een prijsindicatie aanvragen? Aarzel niet en bel met één van onze advocaten, of stuur ons een e-mail.

Expertise in Alkmaar

Wij zijn hands-on advocaten. In de loop der jaren hebben wij een enorme hoeveelheid kennis en ervaring opgedaan op allerlei rechtsgebieden, nationaal én internationaal. Onze grote kracht is dat we met al die kennis en expertise wel met beide benen op de grond staan. Naast advocaten zijn wij ook onderdeel van een onderneming, en wij begrijpen dus als geen ander met welke kwesties u als ondernemer te maken heeft. In Alkmaar reikt onze expertise van Arbeidsrecht tot Procesrecht en van Ondernemingsrecht tot Vastgoed en bouw. Expertise die we inzetten om samen met u complexe vraagstukken te beantwoorden met helder advies: to the point, direct, en praktisch.

Onze advocaten in Alkmaar

Roelie
Conijn
Mediation handels- en arbeidsgeschillen, Privacyrecht, Arbeidsrecht
Alkmaar
Allard
Glijnis
Bestuursrecht en milieurecht, Vastgoed en bouw
Alkmaar
Ayla
Hartland
Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Agrarisch en hippisch recht
Alkmaar
Sander
Hartog
MRICS
Vastgoed en bouw, Mediation handels- en arbeidsgeschillen, Bestuursrecht en milieurecht
Alkmaar
Yanthe
Helle
Insolventie en herstructurering, M&A / Fusies en overnames, Ondernemingsrecht
Alkmaar
Sabine
Jansen
M&A / Fusies en overnames, Financieel recht, Insolventie en herstructurering, Ondernemingsrecht
Alkmaar

Andere vestigingen

Vestigingen