Utrecht

Utrecht

Bereikbaarheid

Van Diepen van der Kroef Advocaten Utrecht is heel goed bereikbaar. Er is doorgaans ruim voldoende parkeergelegenheid op loopafstand van ons kantoor.

Route naar parkeergarage Croeselaan

Hierbij de routebeschrijving.

Advocatenkantoor Utrecht

Bent u op zoek naar gedegen juridisch advies in Utrecht? Heeft u een vraag op juridisch vlak, of wilt u een prijsindicatie aanvragen? Aarzel niet en bel met één van onze juridisch adviseurs voor een afspraak, of stuur ons een e-mail op onderstaand adres.

Onze advocaten in Utrecht

De wet is voor elk advocatenkantoor gelijk. Het zijn de mensen die het verschil maken. Bij Van Diepen van der Kroef zijn dat advocaten die het beste willen zijn in wat ze doen. Van advies tot procederen. In Utrecht doen we dat met een team van vijftien advocaten met uiteenlopende juridische expertises. Mensen met passie voor hun vak. Samen met u zetten we complexe vraagstukken om in helder advies. Als gelijkwaardige partners, want uw eigen kennis en expertise is minstens zo belangrijk als de onze.

Hands-on advocaten

In de loop der jaren heeft Van Diepen van der Kroef Advocaten een schat aan kennis en ervaring opgedaan op allerlei rechtsgebieden, zowel in eigen land als internationaal. Onze grote kracht is dat we daarbij met onze beide benen op de grond staan. Wij zijn hands-on advocaten: to the point, direct en praktisch. En we bezitten daarmee de juiste mentaliteit om u bij te staan in alle juridische conflicten en dilemma’s.

Onze advocaten in Utrecht

Erik Jan
Bijleveld
M&A / Fusies en overnames, Procesrecht, Ondernemingsrecht
Utrecht
Evert
Dekker
Aansprakelijkheidsrecht, Transportrecht
Utrecht
Marlotte
van
Doorn
Insolventie en herstructurering, Ondernemingsrecht
Utrecht
Michiel
van der
Hoeven
M&A / Fusies en overnames, Ondernemingsrecht, Insolventie en herstructurering
Utrecht
Oscar
Horssius
Ondernemingsrecht, Procesrecht, Vastgoed en bouw
Utrecht
Femke
Jansen
M&A / Fusies en overnames, Procesrecht, Ondernemingsrecht
Utrecht

Andere vestigingen

Vestigingen