Amsterdam

Amsterdam

Bereikbaarheid

Ons kantoor in Amsterdam is uitstekend bereikbaar. Op de overzichtskaart met onze advocatenkantoren genereert u automatisch een routebeschrijving van deur tot deur. Er is doorgaans voldoende parkeergelegenheid op loopafstand van ons kantoor. De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Beethovengarage aan de Gerrit van der Veenstraat 55 te Amsterdam.

Advocatenkantoor Amsterdam

Bent u op zoek naar juridisch advies in Amsterdam? Heeft u een vraag op juridisch vlak, of wilt u graag een prijsindicatie aanvragen? Aarzel niet en bel met één van onze juridisch adviseurs voor een afspraak, of stuur ons een e-mail.

Onze advocaten in Amsterdam

Wij zijn hands-on advocaten en gespecialiseerd op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen en ondernemers van belang zijn. In de loop der jaren hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan op allerlei rechtsgebieden, nationaal én internationaal. Onze grote kracht is dat we met al die kennis en expertise met beide benen op de grond staan. We bezitten de juiste mentaliteit om u bij te staan bij juridische conflicten en dilemma’s: to the point, direct en praktisch. De juridische expertise van onze ruim dertig advocaten in Amsterdam reikt van Algemeen Procesrecht tot Incassorecht en van Insolventierecht tot M&A – fusies en overnames. Daar komt onze Unique Selling Point, de specialisatie in Duits recht nog bij.

Uw partner in Duits-Nederlands recht

Duitsland is één van Nederlands grootste handelspartners en afzetmarkten. Wanneer u actief bent op de Duitse markt, of dat van plan bent, dan heeft u een juridische partner nodig die de regelgeving en handelscultuur in Duitsland kent. Van Diepen van der Kroef Advocaten is die partner: onze speciale afdeling voor Duits recht bestaat uit drie in Duitsland beëdigde advocaten (‘Rechtsanwälte’), die zowel de Duitse als de Nederlandse taal vloeiend spreken en schriftelijk beheersen.

Onze advocaten in Amsterdam

Manon
Beijerinck-Dezentjé
Ondernemingsrecht, M&A / Fusies en overnames
Amsterdam
Wiert Jan
Berghuis
Insolventie en herstructurering, Vastgoed en bouw, Ondernemingsrecht, Procesrecht
Amsterdam
Joes
Blakborn
Procesrecht, Sport en recht, Arbeidsrecht
Amsterdam
Dr.
Wiebke
Bonnet-Vogler

🇩🇪

🇫🇷

Franse desk, Ondernemingsrecht, Duits recht, Arbeidsrecht
Amsterdam
Alexa
Broek

🇩🇪

Arbeidsrecht, Europees- en internationaal recht
Amsterdam
Alex
Brouwer
Japanse desk
Amsterdam

Andere vestigingen

Vestigingen