Over ons

Onze advocaten staan voor u klaar

Wij zijn Van Diepen Van der Kroef. Onze advocaten staan bekend om hun scherpe blik en directe aanpak. Wij zetten complexe zaken helder uiteen en zorgen dat u precies weet waar u aan toe bent. Een lang verhaal kort: met ingewikkelde boekwerken is niemand geholpen. Wij zijn de rechte lijn tussen u en het beste resultaat.

Met ongeveer 75 specialisten in allerlei rechtsgebieden vormen wij het grootste onafhankelijke advocatenkantoor van Nederland. Daar zijn we trots op. Samen hebben we een bulk aan kennis en ervaring en weten precies wat er nodig is in uw belang. Zowel binnen als buiten de grenzen van ons land. Onze advocaten zijn gedreven en zetten de tanden graag in uw zaken, groot of klein, maar altijd staat uw belang voorop.

Advocatuur is maatwerk. We zijn er voor u.

Dagelijks bestuur

Martijn
Bonefaas
voorzitter
voorzitter
Hoorn
Dirk
Krab
CFO
CFO
Shared Service Center Purmerend
Dr.
Wiebke
Bonnet-Vogler

🇩🇪

🇫🇷

 
Amsterdam
Peter
Tennekes
 
Utrecht

Achtergrond

Van Diepen Van der Kroef is het resultaat van een paar ondernemende karakters en liefde voor de advocatuur. Na een vliegende start in 1977 heeft ons kantoor inmiddels een vaste plek veroverd in de zakelijke advocatuur, met een eigen stijl en resultaatgerichte werkwijze. Steeds meer enthousiastelingen maakten gebruik van onze dienstverlening. Samen groeiden we door, maar blijven altijd betrokken. 

Ondernemers trekken ondernemers aan. Onze klanten bestaan vooral uit bedrijven en organisaties, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Anno nu zijn we 75 advocaten sterk, elk met hun eigen specialisme. Met vier vestigingen door het land zijn we vaak dichtbij uw zaak. En ja, we zijn groot, maar nooit onpersoonlijk. We luisteren en denken mee. Onze advocaten zijn alert en betrokken, wat de zaak ook is.

Vestigingen