Geboren vanuit een drang om deze complexe wereld zo helder mogelijk te maken. Een groep gepassioneerde mensen die samen met u tot het beste resultaat komt. Met circa 75 specialisten in allerlei rechtsgebieden vormen wij het grootste onafhankelijke advocatenkantoor van Nederland. Daar zijn we trots op!

Onze advocaten staan bekend om hun directe aanpak. Geen langdradige boekwerken, maar een sterke juridische partner die u in een rechte lijn naar uw doel begeleidt. Met onze bulk aan kennis en ervaring weten we wat er nodig is om het uiterste uit elke zaak te halen. Zowel nationaal als internationaal en op vele rechtsgebieden. Proactief, to the point en met een scherpe blik.

Laten we de handen ineenslaan. Wij lopen voorop, samen gaan we vooruit.

Advocaat Procesrecht Amsterdam
Jacques de Wit
Partner en advocaat Amsterdam (voorzitter)
Dirk Krab
CFO Purmerend
Advocaat Contracten Utrecht
Erik jan Bijleveld
Partner en advocaat Utrecht
Martijn Bonefaas Advocaat Hoorn Financieel recht insolventierecht herstructurering vastgoedrecht huurrecht
Martijn Bonefaas
Partner en advocaat Hoorn

In 1977 begonnen wij ons avontuur en sindsdien zijn we een trein die maar niet wil stoppen. De ondernemende karakters van de advocaten trokken de aandacht en steeds meer enthousiastelingen wilden aan boord. Samen groeiden we, leerden we en werden we elke dag weer een stukje beter.

Inmiddels zijn we 75 advocaten rijk, elk met hun eigen specialisme. Met vier vestigingen door het land zijn we altijd in de buurt. Vrees niet, we zijn groot, maar alles behalve onpersoonlijk. We luisteren, denken mee en geven sturing. Een betrokken partner, wat uw zaak ook is.

Ondernemers trekken ondernemers. Daardoor bestaan onze cliënten voornamelijk uit bedrijven en organisaties. Bent u een particulier? Geen zorgen, ook u kunt bij ons terecht.

Door de jaren heen hebben we dromen gevormd en ze uit laten komen. Uitdagingen keken we recht in de ogen en zo werden we sterker, beter, flexibeler. Wij gaan vooruit, gaat u met ons mee?