Boekpresentatie “Niederländisches Wirtschaftsrecht”

Een bijzondere dag voor de economische betrekkingen tussen Nederland en Duitsland! Op 31 mei 2017 was de eer aan de auteurs (prof. dr. Hagedorn en dr. Tervoort) om het eerste exemplaar van dit volledig nieuwe en omvangrijke boek over het Nederlandse ondernemingsrecht aan de Duitse ambassadeur, Dirk Brengelmann, op het kantoor van Van Diepen van der Kroef Advocaten te Amsterdam te mogen overhandigen (hier het boek bestellen).

De directeur van de Duits-Nederlandse Handelskamer, de heer G. Gülker, was aanwezig, net als de voorzitter van de Duits-Nederlandse advocatenvereniging, mevrouw U. Acker, de directeur van het Duitsland Instituut, prof. dr. T. Nijhuis, de Duitse consul in Amsterdam, mevrouw Speyrer, een vertegenwoordiger  van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en talloze gasten die de Duits-Nederlandse economische betrekkingen dagelijks daadkrachtig ondersteunen.

De auteurs hopen met dit boek bij te dragen aan de uitstekende bilaterale handelsbetrekkingen tussen Duitsland en Nederland en de betrekkingen van deze relatie verder uit te bouwen en nog te verbeteren.