Samenwerking Van Diepen Van der Kroef met Utrechtse advocatenkantoren

In het kader van de sponsoring van het jaarlijkse Jonge Balie congres dat dit jaar op 2 en 3 november in TivoliVredenburg plaatsvond heeft Van Diepen Van der Kroef Advocaten de handen ineengeslagen met de advocatenkantoren Wijn & Stael, Bosselaaar & Strengers, CMS, Van Benthem & Keulen en De Advocaten van Van Riet.

De plezierige samenwerking met als credo “Werken in de topadvocatuur en leven op het hoogste niveau!” heeft onder meer geresulteerd in een promofilm voor de Utrechtse advocatuur. Ook via – voor de advocatuur gangbare – online platforms is inmiddels al veel aandacht besteed aan de samenwerking, zie bijvoorbeeld de artikelen op de websites van de Mr. en Advocatie.

Hierbij het filmpje:

Neem voor meer informatie over deze bijzondere samenwerking contact op met Daphne Schrauwen.