Van Diepen Van der Kroef Advocaten versterkt zich met advocaat Bouw- en aanbestedingsrecht Peter Tennekes

Per 1 september 2018 maakt advocaat Bouw- en aanbestedingsrecht Peter Tennekes de overstap naar de Utrechtse vestiging van Van Diepen Van der Kroef Advocaten. Tennekes’ komst betekent een verdere uitbreiding en versterking van de Utrechtse vastgoedpraktijk van Van Diepen Van der Kroef Advocaten.

Tennekes is de afgelopen jaren in het bedrijfsleven werkzaam geweest als advocaat bij een grote aannemer en is daarna bij Dynniq als zodanig verantwoordelijk geweest voor het opzetten en aansturen van de afdeling Juridische Zaken & Contractmanagement (Dynniq is rechtsopvolger van Imtech Traffic & Infra, dat destijds door investeringsmaatschappij Egeria is aangekocht). Tennekes zal zich bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten binnen de sectie Vastgoed en Huurrecht gaan bezighouden met bouw- en (bouwgerelateerd) aanbestedingsrecht.