Het Grootste Werkfestival

Op donderdag 31 oktober a.s. wordt Het Grootste Werkfestival Editie 2019 gehouden bij De Meent Bauerfeind in Alkmaar. Deze keer gaat het over samenwerken op het gebied van Technologische Innovaties. Ontdek aansprekende initiatieven en ontwikkelingen op het gebied van innovatie, digitalisering en technologie om personeel te vinden, binden en boeien.

Van Diepen Van der Kroef Advocaten is Event Partner van Het Grootste Werkfestival. Mr. Roelie Conijn zal namens Van Diepen Van der Kroef Advocaten een kennissessie geven over de Innovatie van het Arbeidsrecht van WAB tot Wetboek van Werk 2025

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden ga dan naar de website: www.hetgrootstewerkfestival.nl

31 OKTOBER               13.00-18.00                             LOCATIE
Editie 2019             Inloop vanaf 12.15            De Meent Bauerfeind Alkmaar