Het arbeidsrecht versus covid-19 en de vakanties

De Covid-19 crisis heeft ook arbeidsrechtelijke gevolgen en het einde lijkt nog niet in zicht. Met de kerstvakantie en het wintersportseizoen in het vooruitzicht rijzen voor de werkgever weer de nodige vragen. Kan ik mijn werknemer tegenhouden als hij op vakantie wil naar een land met een oranje reisadvies? Wanneer ben ik wel of niet gehouden het loon door te betalen?

Op donderdag 26 november geven Marjolein Gobes en Roelie Conijn een webinar voor De Academie voor de Rechtspraktijk met onderstaande onderwerpen. Deze webinar is live toegankelijk en er zijn geen kosten aan verbonden.

Onderwerpen:

  1. Kleur reisadvies, kun je de werknemer tegenhouden op vakantie te gaan? Wat als reisadvies vlak voor of tijdens vakantie wijzigt?
  2. Wanneer ben je gehouden loon door te betalen?
  3. Kan een reeds toegekende vakantie door de werknemer worden gewijzigd / ingetrokken?

U kunt u aanmelden via onderstaand de link.

https://studioavdr.webinargeek.com/het-arbeidsrecht-versus-covid-19-en-de-vakanties