Dr.-Bartosz-Sujecki

Bartosz Sujecki benoemd tot partner

11 januari 2024
/  Dr. Bartosz Sujecki

Bartosz Sujecki benoemd tot partner

Bartosz Sujecki is per 1 januari partner bij de sectie Intellectueel Eigendom, ICT & Media bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten. In zijn nieuwe rol zal Bartosz zich blijven toeleggen op het behandelen van complexe intellectuele eigendomsvraagstukken als mede grensoverschrijdende gerechtelijke procedures.

Bartosz is sinds 2021 werkzaam bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten en geeft leiding aan de Intellectueel Eigendom, ICT & Media sectie. Door zijn toelating als zowel Nederlandse advocaat alsook Duitse Rechtsanwalt is Bartosz zeer goed in staat om zijn cliënten in beide rechtsculturen te adviseren en indien nodig ook te procederen.

Naast zijn werk als advocaat/Rechtsanwalt publiceert Bartosz regelmatig in nationale en internationale tijdschriften alsook boeken over grensoverschrijdend procederen, intellectueel eigendomsrecht en IT-recht. En doceert hij regelmatig over deze onderwerpen voor verschillende instellingen, zoals de Deutsche-Richterakademie, de Nederlandse SSR, det Europaische Rechtsakedemie alsook de New York State bar Association.

Dr.
Bartosz
Sujecki

🇩🇪

Intellectueel Eigendomsrecht, ICT & Media, Duits recht, Procesrecht
Amsterdam

Vestigingen