fallback-bg-light

Uitnodiging: seminar Werken aan Waarde op donderdagavond 9 april in Leusden

6 maart 2020
/  André Lieshout

Uitnodiging: seminar Werken aan Waarde op donderdagavond 9 april in Leusden

Seminar sturen door inzicht 1

Als ondernemer weet u uiteraard precies hoe uw bedrijfsresultaten eruitzien. Maar weet u ook hoeveel uw bedrijf waard is? Is uw bedrijfswaarde hoog genoeg om continuïteit te garanderen, een goede prijs voor uw bedrijf te krijgen mocht u het in de toekomst verkopen, en voor een zorgeloos pensioen? En hoe kunt u een hogere waarde creëren in uw bedrijf?

Donderdag 9 april: seminar ‘Werken aan Waarde’

Op 9 april a.s. van 19.00 tot 21.30 uur vindt het seminar ‘Werken aan Waarde’ plaats in het AFAS Theater in Leusden. Een avond vol waardevolle inzichten én praktische handvatten om de waarde van uw bedrijf te vermeerderen. Een must voor de ondernemer met hart voor de zaak en oog voor de toekomst.

Laat u inspireren door de kennis, ervaring en best practices van CFO Capabel, Synergia Capital Partners, Schuiteman Accountants en Adviseurs, Centrum voor Bedrijfsopvolging en Van Diepen Van der Kroef Advocaten, allen experts op het gebied van financieel management en waardecreatie. Wissel ervaringen en inzichten uit met collega-ondernemers. En ga de dag na het seminar direct aan de slag met het vermeerderen van uw bedrijfswaarde. U kunt u eenvoudig online inschrijven.

Schrijf u gratis in

Wilt u ook profiteren van de kennis & kunde van bevlogen experts op het gebied bedrijfswinstgevendheid tijdens de 4 aangeboden workshops? Kom dan naar ons seminar ‘Werken aan Waarde’ en wissel ervaringen en inzichten uit met collega-ondernemers. En ga de dag na het seminar direct aan de slag om de waarde van uw bedrijf te vermeerderen!
• Datum: Do. 9 april
• Locatie/Plaats: AFAS / Leusden
• Tijd: 19.00- 21.30 uur
• Kosten: Gratis
Inclusief luxe broodbuffet bij ontvangst en napraten/netwerken met borrel en hapje

Dit seminar wordt u aangeboden door:

CFO Capabel, Schuiteman Accountants en Adviseurs, Centrum voor Bedrijfsopvolging, Van Diepen Van der Kroef Advocaten, AFAS en Synergia Capital Partners.

Schrijf u kosteloos in of kijk voor meer informatie over het seminar en de verschillende workshops op www.werkenaanwaarde.nu – Wij verwelkomen u graag in het AFAS Theater op 9 april!

Seminar sturen door inzicht

André
Lieshout
M&A / Fusies en overnames, Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht
Utrecht

Vestigingen