Nieuwsbrief over de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW)

Namens het arbeidsrechtteam van Van Diepen Van der Kroef Advocaten zenden wij u bijgaand een nieuwsbrief over de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW) die sinds gister de regeling Werktijdverkorting vervangt.

Mocht u reeds een aanvraag voor werktijdverkorting hebben ingediend dan wordt uw aanvraag automatisch beschouwd als een aanvraag voor de NOW. U hoeft dan niets te doen en krijgt vanzelf bericht. Het indienen van een (nieuwe) NOW-aanvraag is op dit moment nog niet mogelijk maar de verwachting is dat dit op korte termijn mogelijk zal zijn via de website van het UWV.

Mocht u vragen hebben dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Klik hier voor de nieuwsbrief tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW)