Koffie E

Een kop koffie met Eke

19 december 2022
/  Eke Tinga

Een kop koffie met Eke

Wat Eke een expert maakt in haar vak? Vooral door de tijd te nemen, mee te leven en ook aandacht te hebben voor de emoties van haar cliënten. Als advocaat met een specialisatie in het letselschaderecht is openheid voor Eke erg belangrijk. De cliënt moet zich op zijn gemak voelen, ook om vragen aan haar te kunnen stellen. Ze zorgt er tijdens gesprekken met cliënten altijd voor dat ze over alle informatie beschikt.

Eke probeert niet alleen in het begin van een dossier, maar ook op andere momenten te voldoen aan verwachtingsmanagement. Cliënten vinden het fijn om te horen hoe het schaderegelingsproces eruitziet en wat zij kunnen verwachten. Haar heldere uitleg, duidelijkheid en geruststelling zorgen voor vertrouwen en leggen direct de basis voor een goede cliëntrelatie. Maak kennis met Eke:

 

Hoe drink jij jouw koffie het liefst?

“Ik drink mijn koffie het liefst zwart.”

 Wat is jouw meest memorabele casus en waarom?

“Mijn meest memorabele casus betreft een meneer die op visite was bij een vriendin en haar hond wilde aaien. De hond voelde zich waarschijnlijk bedreigd en hapte in de neus van mijn cliënt. Het was een flinke beet en de cliënt moest direct naar het ziekenhuis. Na zijn opname kwam hij in de medische molen terecht. Hij was jong en werkzaam als ZZP’er in de bouw. Hij heeft door het letsel lang niet kunnen werken en ontwikkelde psychische klachten.

Deze cliënt heeft gedurende zijn dossier op mij geleund en mij vaak verteld hoe blij hij was met mijn hulp. Het is in een cliënt geweest die mij heeft laten voelen dat het werk dat ik verricht ontzettend belangrijk is, zowel op inhoudelijk – ten aanzien van de schaderegeling – als op emotioneel vlak. Je sleept een cliënt letterlijk en figuurlijk door zijn of haar letselschadezaak heen. Door dit dossier werd ik ervan bewust dat ik het juiste vak en de juiste richting gekozen heb. Door deze letselschadezaak heb ik meer liefde ontwikkeld voor mijn vak en deze zaak zal mij dan ook altijd bijblijven.”

Wat is jouw favoriete motto of quote?

“Leven en laten leven”

“Teveel mensen zijn, vind ik, bezig met het oordelen over wat anderen verkeerd doen of anders zouden moeten doen. Ik heb een hekel aan negativiteit en oordelen over anderen. Laat mensen in hun waarde en bemoei je niet teveel met anderen. Investeer in datgene waar je energie van krijgt, blijf altijd in je kracht staan en doe wat jou gelukkig maakt.”

“Wat u niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.”

Neem contact op met Eke via [email protected] of bel 020 – 574 74 74.

Aansprakelijkheidsrecht
Eke
Tinga
Letselschade, Aansprakelijkheidsrecht
Amsterdam

Vestigingen