Nieuwe CFD-brokers op de Nederlands markt

In onze eerdere bijdrage hebben we beschreven dat de messen in de strijd tegen de Cypriotische CFD-brokers zijn geslepen. De slinkse werkwijze van de brokers, waarbij consumenten via nepadvertenties betrokken raken in de handel van complexe financiële producten – “contract for difference” – en consumenten (meer dan) hun inleg verliezen gaat niet langer ongestraft. Steeds meer gedupeerden stappen naar de Nederlandse rechter, onder meer met onze bijstand, en ook met succes. Dat lijkt nieuwe CFD-brokers op de Nederlandse markt evenwel niet af te schrikken. Ze schieten als paddenstoelen uit de grond en hebben het wederom gemunt op de Nederlandse consument.

Een greep uit de nieuwe brokers die het afgelopen jaar op de Nederlandse markt actief zijn geworden:

Heeft u gehandeld op een van de bovenstaande platforms, bent u gedupeerd geraakt en herkent u zich in de verwijtbare werkwijze van de CFD-brokers? De advocaten van onze sectie Aansprakelijkheidsrecht staan u graag ten dienst. Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen Michaël Dol of Ashley Geerts, advocaten bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten Amsterdam.