Koffie M.

Een kop koffie met Michaël

19 december 2022
/  Michaël Dol

Een kop koffie met Michaël

Michaël is een juridisch strateeg en vindt het heerlijk om te broeden op een winnende strategie. Niet alleen de juridische, maar ook de psychologische kant van het vak speelt een belangrijke rol in zijn werk. Maak kennis met Michaël:

 

Hoe drink jij jouw koffie het liefst?

“Ik kies het liefst voor zwarte filterkoffie. Het is misschien een beetje van de oude stempel, maar hiermee krijg je die echte Douwe Egberts ervaring met het gevoel van weemoed naar thuis.”

Wat is jouw memorabele casus en waarom?

“Mijn memorabele casus is een zaak waar ik de afgelopen jaren druk mee ben geweest. Het gaat om een vrouw die op een Facebook advertentie met een bekende Nederlander klikte en in een web belandde van een handels-broker op Cyprus. De vrouw verloor in twee weken tijd €350.000,00 vanwege de druk die door accountmanagers op haar werd uitgeoefend. De zaak loopt inmiddels bij de Hoge Raad.”

Wat is jouw favoriete motto of quote?

“Fermate”

“Dit is een term die uit de muziek komt. Wanneer dat teken boven een noot staat, mag het wat rustiger en langzamer. Ik moet mezelf daar nog wel eens aan herinneren tijdens alle hectiek en drukte. Omdat mijn ouders muzikanten zijn en het teken in ons ouderlijke huis boven de voordeur hing, maakt dit het nog toepasselijker.

Neem contact op met Michaël via [email protected] of bel 020 – 574 74 74.

Letselschade
Michaël
Dol
Aansprakelijkheidsrecht, Letselschade, Procesrecht
Amsterdam

Vestigingen